01-06-05

heft in eigen handen

Wel wel. Ik ben vandaag iemand gaan interviewen in Antwerpen. De vriendelijke meneer heeft mij adressen gegeven van panden die aan het verkrotten zijn of die onbewoonbaar zijn verklaard. Heb er een tweetal bezocht, van aan de buitenkant dan. Het ene was van vandaag verzegeld. Voor diegene die naar het nieuws hebben gekeken, zullen weten dat er vandaag invallen zijn gebeurd in Antwerpen en Gent.
 
Wel ik heb ondertussen mijn montage een dagje kunnen uitstellen, maar eigenlijk heb ik tijd nodig tot vrijdag, want dan kan ik dinsdag met die pipo van de vzw de echte getuigen gaan filmen. Ik zit dus eigenlijk nog altijd een beetje in de shit. Vrijdag is de laatste montagedag maar voorlopig kan niemand wisselen.
 
Dus toen ik het tweede pand zag en een vies oud marginaal ventje zag buitenzitten, dacht ik, waarom het gewoon niet gaan vragen of ik mag filmen. Maar mijn cameraman(klasgenoot) zei me dat dat toch wel gevaarlijk kon zijn.
 
Maar op de trein huiswaarts dacht ik, wat heb ik te verliezen, dit is mijn enige kans en als die sukkel van de vzw me weer laat stikken dan sta ik daar toch maar mooi weer. Dus het gevaar tegemoet, hoop ik dat iemand vrijdag met mij wil gaan filmen.
 

20:09 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Spannend zeg! Ik hoop dat het je lukt! xxx

Gepost door: Spikkie | 01-06-05

De commentaren zijn gesloten.