29-06-05

vlag

Ik vrees dat de vakantie wil zeggen dat er een droogte komt op mijn blog. Morgen vertrek ik naar Werchter, zaterdag daarna naar Turkije voor een weekje met de vriend, de donderdag daarna op kamp naar Bree, de zondag dat ik terugkom is mijn enige vrije dag die ik nog heb, en de maandag daarna begin ik op mijn vakantiejob te werken. En met job bedoel ik 6 dagen of 7 maar ik beloof jullie plechtig dat ik na iedere thuiskomst een verslagje typ over mijn beleefnissen, want die zullen er ongetwijfeld zijn!
 
Wat is er de voorbije week weer gebeurd? Ik moet even in mijn gepensioneerde hersenen terugzoeken. Vorige week naar Fuse geweest, niet denderend, veel te heet! As en ik zijn ongetwijfeld de koninginnen van het zweten op alle mogelijke plaatsen van het lichaam! Vrijdag heel klein feestje gebouwd, zaterdag een groter feestje, want het was streekbierenavond van de scouts.
Daarbij moet ik wel even vertellen dat iemand van onze leiding(vksj) een tijdje geleden, een feestje heeft gehouden in het lokaal. En blijkbaar hebben een paar kleine kinderen( hiermee bedoel ik wel leiding) besloten om onze vlag te tsjoepen. En dan heb ik het over een bedrukte vlag die toch wel 5OO euro waard is. Soit, aangezien wij die vlag niet iedere week gebruiken, misten we ze ook niet echt. Totdat een zus van iemand die in onze leiding zit( die zus zit in de scouts) vertelde dat ze er activiteit mee hadden gedaan. Wij allemaal op ons paard natuurlijk, die vlug gaan reclaimen bij leiding thuis, maar ja we hadden natuurlijk weer de sulligste van de bende uitgekozen en die beloofde ons de vlag terug te geven. Maar o zo geduldig als we zijn, duurde het toch wel 2 weken en nog geen nieuws, dan maar op streekbierenavond leiding en leden aangesproken( kleine vermelding, ik werd wel gebodyguard door 2 ferme oud scoutshunken, die alles inleiden) en voila ik hoor net dat onze vlag terug is (helemaal vuil natuurlijk) bij iemand van onze leiding!!!!!!!!!! Zijn wij blij!
 
Zondag wakker geworden met keelpijn en slikproblemen, maandag nog veel erger, dus naar dokter geweest, vaststelling angine en dat net voor TW, soit ik ben 2 dagen verder en het gaat al veel beter, nog wat vermoeid, maar dat komt allemaal in orde!

10:52 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.