06-07-05

ohlalala c'était fantastique

Dit is de 3e keer dat ik mijn verslag neertyp, in de hoop dat het deze keer wel gepost wordt op mijn blog. Iedere keer wordt het wel korter en korter!
Het was fantastisch!!!!!!!!!! Paalklimmen, zuipen, zonnebrand, stortbuien, natte tenten en slaapzakken, oververmoeidheid, droge moppen, flirts, krampen, gewelddadige mensen, ik heb het allemaal met mijn eigen ogen mogen aanschouwen het voorbije weekend!!!!!!!!!! Gelukkig niet allemaal mij overkomen maar de bende waar ik mee mee was! Gelachen heb ik alleszins!!!!!!!!!!
 
Enige minpunt was een klote-opmerking van iemand van de bende, een zogenaamde vriend van mijn lief en hij had dan nog negatieve commentaar op mijn relatie. Gevolg stress, want ik ben nog nooit zo zeker geweest van iets, en mijn vertrouwen in ons, kan de wereld aan. Maar als je in een zatte bui dan tegen mij(ook in een zatte bui) zoiets zegt, dan vloeien er tranen.
Ik maak me er alleszins niet druk over, want zo'n mensen zijn mijn blik en mijn aandacht niet waard. Die persoon stond sowieso onderaan mijn boekje omwille van schijnheiligheid en zijn arrogantie. Maar mijn lief denkt daar helemaal anders over, en er zullen zeker nog woorden vallen. Ik probeer het nog te minimaliseren door te zeggen dat hij zat was, maar het spreekwoord luidt: " dronken gezeid, is nuchter gepeisd".
 
Zaterdag vertrek ik met mijn liefie op vakantie naar Turkije, heb er ongelofelijke zin in! Wiehoeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Een verslagje volgt zeker nog!

17:14 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.