18-07-05

Turkije

hoi,
 
Zaterdagavond geland op zaventem, met een vertraging van meer dan een uur. Bruingebrand, helemaal gefrustreerd door de stomme vertraging, want geen enkele inlichtingen krijg je daar op de Turkse luchthaven. En bovendien heb ik er weer een angine bij, de vorige was genezen dacht ik, maar hup daar steekt een nieuwe de kop al op! Aan de andere kant van mijn keel nu, gezond is anders, oververmoeid( terwijl ik veel geslapen heb op reis), en een beetje duizelig. Er komt geen dokter aan te pas van deze keer, want donderdag vertrek ik op kamp en ben een beetje bang dat de diagnose mij zou voorschrijven om thuis te blijven! 2 dagen na het kamp, begint mijn vakantiejob en die kan ik ook voor geen geld ter wereld missen!
 
Over de reis: geluierd en niets gedaan, want veel te heet om iets te doen. Het eten was slecht, toch wel 3 keer buiten het hotel gaan eten, maar ook daar krampen ten gevolg, dus op dat gebied ben ik blij dat ik weer thuis ben om normaal te eten. Niet echt aan sightseeing gedaan, want veel te heet, 1O minuten in de zon en een fikse zweetbui zat er al aan te komen.
Ontdekt op reis dat mijn vriend en ik allebei onhandig zijn: ik pardoes tegen de ruit gelopen in onze kamer( ik dacht dat het raam openstond); hij tegen alles en nog wat aangelopen, tafels, stoelen, noem maar op. En toppunt, ik uit het zwembad, helft van mijn reet was zichtbaar, plezant is anders, maar gelukkigen geen bekenden te zien in het hotel.

09:44 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zwembad geen foto's van uw reet :-)

Gepost door: bibber | 26-05-06

De commentaren zijn gesloten.