08-08-05

 

Wat is het ongelofelijk lang geleden dat ik hier nog iets achtergelaten heb, nu toch wel al 2 weken geleden. En waar begin je dan als je 2 weken niets meer aan de wereld verteld hebt. Ik ben op kamp geweest, het was mottig weer. Al bij al heb ik mij goed geamuseerd, niet meegerekend dat het een vuil kamphuis was, het binnenregende, ze ons in de zak wilden zetten, en er problemen waren tussen 2 van de leiding. Het is nogal moeilijk om als hoofdleidster diplomatisch te blijven, beide kanten te bekijken en de één niet boven de ander te geloven. Maar uiteindelijk is het nogal kinderachtig, in een leidingsgroep vind ik dat je volwassen genoeg moet zijn om je geschillen naast je neer te leggen en er het beste van te maken. En helemaal paranoia worden en dingen zien die er helemaal niet zijn, is helemaal geen oplossing. En als je daarenboven ook nog eens die ander gaat zwartmaken bij leden met leugens te vertellen, dat gaat toch mijn petje van onvolwassenheid te boven!
 
En van onvolwassenheid kunnen ze op mijn vakantiejob ook wel spreken. In juli werkten ze één meisje van de zaal tegen, die enkel weekends kwam doen, in augustus(nu ik daar ben) komt ze natuurlijk ook nog. Ik was er nog maar de roddels tegen haar begonnen al. Op de koop toe, komt die ene me vertellen wat ze na 2 dagen al achter mijn gat verteld hebben. Ik kordaat," het kan me geen zak schelen wat mensen over me vertellen." Vooral niet als het om mensen gaat die ik amper kan, die medejobbers zijn, en nooit mijn vrienden zullen worden. En waarmee ik moeite heb om te communiceren. Versta me niet verkeerd, moest je ze zien en horen wat voor klap dat daar uitkomt, zou je je ook wel eens afvragen, wat is me dat hier zeg. En aangezien ik al geen toten kan trekken, komt me dat nu bepaald onhandig uit, maar ik doe mijn werk, ik kom goed overeen met de bazen en meer moet dat voor mij niet zijn. Ik kom met iedereen overeen hoor, maar beste vrienden zal ik met geeneen van de jobbers worden.
 
Verder gaat alles in mijn leven zijn gewone gangetje, heb vandaag een dagje verlof. Ik moet mijn herexamens voorbereiden en een job zoeken, wat een loodzware opdracht als je maar 1 dagje congé in een week hebt.
En erger nog vorige week heeft het zoontje van de zus van mijn lief mij een video van samson uitgeleend, maar nu vind ik die wel niet meer terug zeker, als dat geen merde is!!!!!!!!! Nog een opdracht voor vandaag!

10:22 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.