22-08-05

respect

Mijn vorige vrije dag heb ik al nietsdoend doorgebracht met het bekijken van een samsonvideo(ja, gelukkig heb ik die teruggevonden!) en poeh's lollifantenfilm, qua ontspanning tussen het op zoek zijnde naar werk kan dat wel tellen. Echt actief gezocht heb ik niet, want met mijn ene vrije dag in de week, heb ik daar niet zoveel zin in en moet mij eigenlijk nog wat op mijn laatste studies concentreren ook, maar voorlopig lukt dat niet echt!
 
Vorige dinsdag had ik dus mijnen congé, woensdag ga ik fris terug naar mijn werk, om 11h beginnen, een uur later de volgende jobstudent in de zaal. Wat blijkt tegen 12h30 is ze daar nog niet. De conclusie is vlug gemaakt, ze is met haar vriendje(die in de keuken werkt), naar het vredegerecht waar hij een verzoeningspoging met zijn ma had. Soit, woensdag en donderdag was het eindelijk eens goed weer. De congés waren wel gedaan, maar het volk stroomde toe. Gevolg ik alleen in de zaal( het terras inbegrepen), de baas doet eigenlijk de bar, maar hij moest ook een handje toesteken in de zaal. Gevolg andere jobstudent gebeld(die er in juli werkte). Gelukkig kon zij een handje toesteken. Zonder telefoontje of niets steekt madam al de anderen in de shit.
s'Avonds moest het vriendje komen werken, maar het was niet druk genoeg, dus mocht hij onmiddellijk weer naar huis gaan.
De volgende dag, ik kom toe, en is die andere snotter ook wel niet komen opdagen zeker. Kun je dat nogal geloven? In de keuken zijn ze met 2 extra, maar dat levert natuurlijk probleem op de congédagen. En zo gaan die mensen maar door met hun leventje zonder respect te hebben voor het harde werk van anderen!
Jaja, het ligt nogal ingewikkeld, ik hoop dat jullie het een beetje verstaan!
 
Verder gebeurt er niet veel in mijn leventje. Maar dit weekend heb ik wel geleerd, dat ik zuinig moet zijn op mijn vriendje. We spenderen al weinig tijd samen door mijn vakantiejob, en als ik dan mijn eigen willetje wil doordrijven, dat komt ons alleszins niet ten goede.
 
Vandaag kruip ik nog wat achter mijn boeken vrees ik(6 september herexamens), en de affiche voor onze fuif afwerken! Duimen dus maar! Toedeloe!

13:17 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.