12-09-05

amandelen

Een weekje geleden dezen tijde, zat ik met mijn neus in de boeken. Voor een allerlaatste keer althans. Maar of het een geslaagde laatste inspanning ging zijn, dat wist ik toen nog niet. Dinsdag vroeg vertrokken richting Brussel om er 3 examens af te leggen, en die allemaal vlotjes op elkaar volgden, het kon niet vlug genoeg gaan.Want diezelfde dag, zouden we nog onze punten krijgen, vanaf 16h mochten we bellen. Wel, het feit was, bij de eindwerken werden punten gegeven, naargelang men die nodig had. Ikzelf had geen eindwerk, maar gewone examens, maar daar werd niet met punten gesmeten, of zo juist genoeg om het toch nog te halen. Ik had alleszins genoeg gestudeerd. Soit, ik ga er niet meer over melken, ik  heb het gehaald en dat is het voornaamste en nu begint het echt werk, een job zoeken. Al een paar interimburo's gedaan, VDAB, en dat is het zowat. En het ergst van al is, mijn wachttijd loopt pas af in juni volgend jaar, als dat geen lange periode is zeg.
 
Verder met het lief, gaat alles prima, de gezondheid zou aan die kant moeten beteren. Details geef ik liever niet, maar ik ben blij dat we van wat meer weten!
 
Ik, persoonlijk, heb er weer een angina bij, mijn imuunsysteem zwakt af, telkens ik een beetje vermoeid ben, slaat het op mijn amandelen. En het bijzonder goeie nieuws is, dat mijn amandelen eruit zullen moeten. Want telkens je angine hebt, gaat er stukje van je amandel kapot, maar de mijne zitten er nog en het zou nog 10 angines kunnen duren, voor het helemaal weg is. Dus hoe meer je er hebt, hoe dichter je bij de genezing komt! Als dat niet belachelijk is zeg! En blijkbaar is het uithalen van amandels een zéér pijnlijke zaak, vooral als je geen kind meer bent? Kan iemand mij geruststellen?

11:46 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Neen.. Marr toch; goede moed!

Gepost door: pam | 12-09-05

... Hoi... kben via RedRose op je blogje terecht gekomen. Ik zie dat je ook op zoek bent naar werk (net zoals ik). Tis niet gemakkelijk. Alvast veel succes in je zoektocht! Groetjes, Tine

Gepost door: Tine | 14-09-05

De commentaren zijn gesloten.