22-09-05

 

Vandaag enkele interimburo's gedaan. Conclusie: amper werk in de communicatiesector; dan maar misschien toerisme of zo proberen? Tja, het valt wat af te wachten.
 
Vanavond vertrek ik al naar de hut, mijn vriend is morgen thuis, hij moet naar de neuroloog. Hu, zie ik jullie al denken? Wel ja, het is waarschijnlijk chronische hoofdpijn. Ons vorig bezoek aan de neuroloog kon niet veel aan het licht brengen. Behalve dan, dat het waarschijnlijk van zijn nek voortkwam. Maar een scan en controle van de zenuwen heeft een maand geleden niets opgeleverd. Maar kan je het je voorstellen, hij leeft al 4 maanden met hoofdpijn. Ik moet toegeven als ik één dag hoofdpijn heb, ben ik niks waard en heb ik een rothumeur. Maar hij blijkt er rustig onder. Het ziet er naar uit dat hij zich gaat neerleggen bij het feit dat dit iets is, waar hij waarschijnlijk zal moeten mee gaan leven. Maar we zouden toch graag weten, wat dat precies is.
 
Verder zal ik morgennamiddag bezoekje aan schoonmama brengen, want die houdt een presentatie van juwelen. Niet echt mijn ding, maar blijkbaar valt er wel wat gratis te rapen. Ik zal jullie alleszins wat te vertellen hebben. Ik ging zeggen maandag, maar dan lig ik int ziekenhuis natuurlijk. Alrighty?
Hasta la vista!

17:01 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

meid, het is misschien migraine, want da is eigenlijk ook een erg ambetante ziekte waar totnogtoe geen remedie voor gevonden is.

Gepost door: as | 23-09-05

De commentaren zijn gesloten.