10-10-05

happy

Mijn ogen vielen toe in de zetel van de hut. Een kwartier later ben ik thuis, klaarwakker. Ik zet me maar voor mijn pc, nu al bijna een uur naar het scherm aant staren. Conclusie: Mijn god, wat ben ik gelukkig! In mijn relatie dan toch. Een zalig weekend gehad, waarin bleek dat we elkaars bizarheden ongelofelijk grappig vinden. Het tovert nog een glimlach op mijn gelaat!
 
En de keel, ja die is bijna helemaal genezen. Ik voel het nog amper. En wat ben ik blij want binnen een week mag ik weer frieten en chips eten! Die zijn nog verboden, kwestie van de genezing niet in gevaar te brengen. In die bijna 2 weken niet eten, ben ik 5 kilo afgevallen en het mag gezegd ik zie er wel wat beter uit, maar nu zouden die eraf moeten blijven é. En ze komen er nogal vlug bij! Tja we zien wel, het is het einde van de wereld niet.
 
Verder ga ik mijn jobkeuze verbreden, heb enkele ideetjes opgedaan in de krant en hopelijk komt daar wat van, we zien wel. Want het job hebben zou niet alleen mijn dagen vullen. De achterliggende reden is, hoe vlugger ik een job heb, hoe vlugger ik kan gaan samenwonen. Want het over en weer rijden(al is het maar 3 km)naar de hut, de overnachtingen, en het altijd moeten terug thuis komen, begint toch wat zwaar te wegen. Het zou het alleszins vergemakkelijken. En dan moet ik ook niet elk weekend een valies pakken. Ik dacht dat mijn kotjaren voorbij waren, maar dit geeft me precies hetzelfde gevoel.
toedeloe

02:56 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

°°° Ik duim met je mee voor die toffe job!

Groetjes

Gepost door: emiel | 10-10-05

De commentaren zijn gesloten.