13-10-05

het magische nummer 4

Weet je hoe moeilijk het is om met 4 mensen af te spreken, eens een datum te bepalen? Gisteren was het dan eindelijk zover. Een goed jaar geleden studeerden we af in Kortrijk. Nu zoveel tijd later lukte het eens om met zijn vieren af te spreken. Met drieën of met zijn tweeën blijkt geen probleem, maar vier?
 
Het begon op de markt in Roeselare, dan werden we gedreven naar een hippe eettent, waar het toch wel bijna een halfuuur duurde eer we onze keuze gemaakt hadden. Maar wat na het eten, in slenteren hadden we geen zin. Tussen de Louis Vitton tas door, geraakten we in de bowling, die op onze oorspronkelijke weg lag, maar op de één of andere manier liepen we de andere kant uit.
Na snelheden te verbreken gingen we richting tea-room. "Dat is zo voor oude meten" riep één van ons. De andere 3:" Maar neen dat is toch gezellig!"
De keuze van de tea-room was een ander paar mouwen, de markt afgeschuimend, de vele opties die we hadden, voorwaarde het moest buiten zijn. Dus op zoek gaand naar een schoon terras, ons neerzettend op terrassen, bekeken we de kaart, maar beslisten dat ze niet voldoende in huis hadden. Hop, naar de volgende, wat bleek daar? Het terras voldeed niet aan onze eisen. Hop, wij weer weg, naar een schoon terras met bankjes. De kaart in handen, viel er ons weer een zware beslissing te maken, wat nu te nemen? Na een goed kwartier kon de onhandige serveuse onze bestelling opnemen. Mijn keuze was alleszins niet goed, dus daar ga ik ook niet meer terug. Dus mijn raad, ga niet altijd voort op het terras, schoonheid bedriegt... soms!
 
Na de casa te doorlopen hebben, mijmerend over ons volgend leven en hoe ons interieur er zal uitzien, liepen we terug, elk naar onze wagen, 2 van ons terug naar het werklozenbestaan, 2 anderen het werken tegemoet.

09:45 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

°°° Ik hoop dat je toch een leuke dag gehad hebt.
Wat heb je gestudeerd?

Groetjes

Gepost door: emiel | 13-10-05

studies Communicatiebeheer, pers en voorlichting en daarna nog een jaartje radio en tv journalistiek

Gepost door: lobk | 14-10-05

De commentaren zijn gesloten.