24-10-05

Deutschland

Conclusie van mijn weekendje:
  1. Mijn deutsch trekt er niet meer op
  2. Duitsers kunnen toch wel koken
  3. Hoe Duits een hotel er vanbuiten uit kan zien, zo niet Duits is het vanbinnen.
  4. Duitsers zijn heel vriendelijke mensen
  5. Op Duitse zenders wordt enkel Duits gepraat, gedubt! Leve het origineel!
  6. Mijn vriend is een schat

Mijn vriend had het hotel geboekt, viersterren! Daar aangekomen leek het een wirwar van gebouwen tussen de bossen. De plakkaatjes goed bestudeerd, en toch een beetje vertaald, begaven we ons naar de receptie, zonder bagage, zoals geëisd. Aan de balie tot conclusie gekomen dat we de uitleg liever in het Engels wilden. Erg vond ik dat van mezelf, maar wel beter begrijpbaar.

De magische sleutel tot onze deur opendoende, kwamen we terecht in wat precies een appartement leek: een grote leefruimte met keuken erin, terras, badkamer, en slaapkamer. Helemaal niet wat we verwacht hadden maar toch tof.

Na een opfrissertje, het restaurant ingedoken. Buffet, maar dan wel met 3 gangen of 4, de soep meegerekend! Het zag er allemaal heerlijk uit en dat was het gelukkig ook. Daarna gezellig de hotelbar binnengedoken en wat getetterd met een pint erbij.

Het toffe aan dit hotel was het ontbijtbuffet tot 12U! Als dat geen luxe is, en dat op je verjaardag! We zijn dan wat gaan rondcheesen met de car door het Duitse land. Terug in het hotel, stond een fles champagne te wachten op ons. Niet meteen mijn favoriete lekkernij maar toch wel een leuke verrassing van het hotel. Later die avond, viel het eten al wat minder mee, maar de Duitse nootjes van de Lidl hebben mij toch weten te bekoren.

Verder rustig aan gedaan. De zondag op ons gemakjes vertrokken, op parking van grens met Luxemburg eventjes gestopt. En wie komt daar rechts van mijn aangewandeld: Mauro Pawlovski, je weet wel de man van Evil Superstars, en nu terug Deus denk ik. En int echt even schoon als op tv, misschien nog ietsje meer! Wat een toffe afsluiter van mijn weekend!

01:48 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.