25-10-05

rainy day

Do you remember before the rain come down? It's a rainy day. It's a rainy day. It's a rainy day. The sun will shine!
 
Een regendag? Buiten? Of in je hoofd? Dit liedje van Ice mc, bezorgt mij dan een zonnige dag.
 
 

11:53 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Lobke Als je een verzekering zoekt voor je auto moet je allereerst weten welke auto je gaat kopen (inclusief welke opties erop zijn) dan pas kan je een juiste raming krijgen van wat het je gaat kosten. Er zijn verzekeringen die goedkoper zijn voor jongeren. Zoals Ethias, maar je moet dan wel alles zelf regelen als je een accident maakt (anders regelt je verzekeringacgent het grotendeels voor je). Nog is die verzekering duur als je een full onmium neemt (wat eigenlijk wel aan te raden is bij een nieuwe wagen) zeker als je je rijbewijs nog niet lang hebt, of als je al een accident gemaakt hebt.
Op internet kun je bij bepaalde maatschappijen simulaties doen, dan weet je onmiddelijk hoeveel het je ongeveer gaat kosten.
Kijk ook eens voor een verzekering waar je ouders verzekerd zijn, meestal ben je daar het beste gezien en zullen ze je wel een beetje tegemoet komen. Indien niet kun je ook dreigen (met akkoord van je ouders) om alle verzekeringen daar op te zeggen en op een ander te gaan. Niet bepaald de mooiste en makkelijkste oplossing, maar wel het beste voor je portemennee.
Voor de rest is een nieuwe auto kopen wel iets makkelijker dan een auto verkopen en dan vervolgens een nieuwe of occasie te kopen. Dus laat je niet afschrikken door mijn blog.
Als je nog vragen hebt, let me know, je kunt me ook altijd emailen!

Gepost door: Tinkerbell | 25-10-05

:-) ik kanook wel eenopppepper gebruiken vandaag ;-)

ps: wat ons tinkiewinkie zegt over autoverzekeringen klopt: bovendien heb je bij touring als pendelaar een ferme korting! met die offerte kan je dan eventueel naar je vertrouwde makelaar stappen (al duren mijn onderhandleingen nu al meer dan een week -lol)
voor een nieuwe auto: best eerste jaar full omnium stel dat je door je egien schuld een ferme botsing maakt tegen je egien garagepoort: dan ben je verzekerd. voor een tweede handse moet je zefl zien hoe goe die nog is hé, mss vvalt dan een beperkte omnium te overwgen als je denkt dat er veel dikke hagelstenen uit de lucht gaan vallen of dieren zullen gaan tegen lopen...
ander ben je het best af met:
BA: alles wat anderen voor schade aan uw auto veroorzaken (met nog bestuurders en passagiers inbegrepen) is verzekerd. eigen lcihamelijke schade niet.
RB: rechtsbijstand
verzekerin gb bestuurder: uwe lichamelijk schade.
nu ja ge meot da tallemaal ne keer goed lezen in de kleine lettertjes ;-)

Gepost door: lord cms | 25-10-05

De commentaren zijn gesloten.