04-11-05

miserie

Gisteren van de één miserie naar de ander. éen: Gaan werken in Blankenberge. De bazin is er vandoor met een andere man, die haar manipuleert tot en met. Ze zet zichzelf af tot iedereen, gevolg het zoontje wordt er de dupe van. Hij komt niet meer op 'die vroeger voor haar o zo belangrijke eerste plaats'. Baasje en ik kunnen goed babbelen en hij moest zijn hart eens luchten. Maar wat zegt een mens op zo'n miserie? Ze begint het hard te spelen, gevolg hij zet nu een advocaat in om alles in goede banen te kunnen leiden. Een goed idee volgens mij. Hij is een beetje zijn weg kwijt.
 
Twee: Mijn vriend had ganse dag in appartement van schoonouders geholpen. Toen ik thuiskwam zijn we dan in het ouderlijk huis gaan eten. Maar spanningen alom. De één moet wachten op de ander voor zijn werk en dat binnen de familie. Discussies en tranen vloeiden.Ik had er eerlijk gezegd geen zin in en wilde mij ook niet moeien, aangezien ik laatste nieuwkomer binnen de family ben en dat sinds een kleine 6 maand, dus veel kraaien heeft geen zin. Probleem is bij het appartement dat ze midden december moeten verhuizen, maar er moet nog vanalles gedaan worden. Hun oude huis is verkocht, dus ze moeten zeker midden december daar weg. De stress begint op te lopen en iedereen tippelt op de toppen van zijn tenen. Gevolg spanningen.
 
Ik ben eergisteren op gesprek geweest bij ers, het buro dat voor het autosalon recruteert en ze hebben net gebeld voor een volgende afspraak dwz een gesprek met iemand van de autoconstructeurs zelf! Toch nog een beetje goed nieuws dezer dagen!

09:54 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

°°° Toch nog goed nieuws.
Ik hoop dat je terug een leuke job vindt!

Groetjes

Gepost door: emiel | 04-11-05

:-) ja idd nog goed nieuws!!

Maak er toch nog een fijn weekend van!!
Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresaled | 04-11-05

Drama alom wat spanningen al niet kunnen veroorzaken. Toch goed nieuws dat je weer mag komen voor een gesprek. Ik zal voor je duimen.
Een plezierig weekend toegewenst.
groet

Gepost door: Purplerose | 04-11-05

De commentaren zijn gesloten.