15-11-05

tijd

Ik heb zo het gevoel dat mijn leven stilstaat. Ik sta op, zoek werk, vind geen interessante vacatures, surf wat, wacht op mijn liefie tegen dat hij gedaan heeft met werken en dan ga ik naar zijn hut. Dat is zo mijn dagelijks ritueel. Niet dat mijn leven uitermate saai is, want dat is het niet. Maar ik wil o zo graag vooruit, een job, gaan samenwonen. Mijn liefie maakte dit weekend de opmerking dat het nog 2 jaar zou duren eer we samenwonen! 2 jaar? Ik mag er begot niet aan denken. Zo lang nog! En natuurlijk hoe meer vrije tijd je hebt, hoe meer tijd je hebt om te piekeren. Wanneer vind ik een job en wanneer ga ik samenwonen, zijn momenteel de meest prangende vragen. En niemand die er voorlopig een antwoord op heeft. Time will tell, maar time is standing stil voor de moment. En vraagt een mens niet altijd meer tijd in zijn leven? In het weekend zou tijd welgekomen zijn, want die lijken altijd voorbij te vliegen, maar mijn leven zelf sputtert als het op tijd aankomt

10:40 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Werken?? Dag meid
Heb hier per toeval je bericht gelezen over je saaie ritueel alle dagen.
Begrijp je heel goed,als je de minuten moet aftellen alle dagen , zijn het lange dagen hé.
Op mijn werk is het ook wel zo, zodanig dat ik het beu begon te worden, steeds vroeg opstaan,snel de trein of bus halen, en op je werk toegekomen half uitgeput en een stapel dossiers die voor je neus liggen en je baas of chef die begint te zueren dat het niet rap genoeg gaat?
Wel dit alles beleef ik nog alle dagen, maar ik heb nu de perfecte bijjob gevonden waar ik het dubbele en als het goed gaat driedubbele kan verdienen. Stel je voor dat je zoals jij niet moet gaan werken en gewoon alle dagen opstaat wanneer jij wilt en je je pc opstart en zo begint te werken.
Nu ga je zeggen , da vertrouw ik nie: dacht ik ook in het begin, ik dacht dat het een pyramide systeem was , maar na duidelijke informatie en infoavond was ik overtuigd.Ik werk nu na mijn uren thuis als Team-Manager voor een Firma uit Amerika die met een revolutionair gestart zijn in europa.Het gaat over GEL voedingsprodukten , bestaat niet in Europa en ik ben nu één van hun Team-managers voor Belgie.
Ik ga nu s'morgens zonder stres naar mijn werk, wetend dat ik s'avonds weer mijn eigen baas ben en het Dubbele bijverdien, leuk toch!
Als je wil kan jij ook meedoen in deze unieke uitdaging je eigen baas te zijn.Indien je interresse hebt kan ik je meer info doormailen , en kan je rustig doorlezen en doe je nog wat je wilt.Het is vrijblijvend.
Mijn mail adres is : van_g_ivan@hotmail.com
Alvast nog een leuke dag toegewenst.
Grtjs
Ivan

Gepost door: Ivan | 08-11-07

De commentaren zijn gesloten.