08-12-05

interims

De laatste week telefoon gehad van adecco, konvert, forum en accent interim. Bij geen enkele van deze buro's ben ik ingeschreven.
 
Vanmiddag ga ik solliciteren voor een job bij adecco zelf.
Konvert had dringend iemand nodig voor een job waarbij frans en excel-kennis primeren. Ik moest gisteren nog wel testen gaan doen zeker, mijn excel kennis scheert dan wel geen hoge toppen. Maar ik denk ik ga de tesen op de vdab site eerst eens proberen en dan zie ik ook wat de goeie antwoorden zijn. In het interimburo waren het precies dezelfde testen maar met nog 10 vragen meer, dus ik hoop dat het niet van die laatste 10 vragen zal afhangen.
 
Forum belde dat ze de job hadden gevonden die perfect bij mijn profiel paste. Maar ik moest wel financiële studies gedaan hebben. Lap, waarom zeggen ze dan toch zoiets?
 
Accent; Ik had voor een job gesolliciteerd, maar die was al ingenomen, maar ze zouden mij graag opnemen als klant. Waaaa, wat een verrassing, morgen ga ik langs.
 
 
Voor de tijdelijke job in Brugge bellen ze me altijd op de verkeerde momenten. Ik moet gaan werken, of ik heb examen, of ik moet helpen verhuizen of ik heb een sollicitatiegesprek. Gisteren weeral neen moeten zeggen. Normaal moet ik dit weekend standby zijn, maar veel zin heb ik er weer niet in. Als ik ergens aangenomen wordt, dan kan ik dat toch niet laten schieten voor een job met een optie op vast werk.
 
 
Conclusie: De interimburo's waar ik wel ingeschreven ben ofwel hoor je er niks van ofwel bellen ze eens de eerste maand dat je ingeschreven bent! Dat is nu toch wel al bijna 3 maand geleden. Dus mag ik dan stellen dat je je beter niet inschrijft?

10:17 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Goeiemiddag, Ben ook eens komen lezen. Tja die interimbureaus... soms zetten ze je wel degelijk goed op weg, maar je zal er een beetje geluk moeten mee hebben waarschijnlijk. En verder via ervaringen hier en daar kom je zelf ook wel altijd een stapje vooruit. En die grote stap naar een "echte" langetermijn job zal dan ook ooit wel eens volgen.
Succes nog in je zoektocht, enne heb je 'Mijn verhaal' van Hilary Clinton al gelezen? Kvraag me af of het de moeite is en het staat in je lijstje. Vandaar.
Beste groetjes nog,

Gepost door: An | 08-12-05

Hoi Kben ook al lang op zoek naar werk en nog steeds niets gevonden. Ingeschreven in alle interims bij mij in de buurt maar er komt steeds niets van, ze bellen me op voor de stomste opdrachten eerst, en meestal maar voor 1 dag, en daar ben ik niet veel mee natuurlijk. En de vdab doet jammergenoeg ook al niet veel. Hopelijk heb je meer succes. Groetjes, Tine

Gepost door: Tine | 08-12-05

Hallo De aanhouder wint zeggen ze hé. Blijven proberen en op een dag zal je echt wel een toffe job vinden.

Gepost door: Elly | 09-12-05

De commentaren zijn gesloten.