26-01-06

aussie over

De aussie open zit erop voor kim, enkel verzwikt. Hoeveel blessures kan dat mens nog aan, begin ik mij af te vragen. Mijn favoriete niet in de finale, maar geen al te grote teleurstelling met dat ze niet topfit aan het tornooi begon. Toch wel een Justine in de finale, dan maar voor haar supporteren. Mijn nachtrust bijna weer op zijn normale niveau want zondag is het allemaal gedaan.

 

Ik heb mijn auto besteld en midden maart zou hij worden geleverd! Toch iets om naar uit te kijken in mijn eentonig werklozenbestaan. Dat soms toch wel energie vraagt. Het non-response van de bedrijven, die zelfs geen moeite doen om je iets te laten weten, de interimburo's die geen klop doen en niks zinnigs weten te vinden. Het is allemaal 1 grote test, hopelijk mag die vlug passeren, hij is nu bijna 6 maanden aan de gang. 

12:56 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) Ja spijtig van Kim wat een tegenslag weer voor haar
GroetjesNinne

Gepost door: Ninne | 26-01-06

Hang in there Lastig, hé - zelf ben ik een jaartje op zoek geweest naar een job na mijn afstuderen, met een paar interims en bijscholingen tussendoor.
En toen moest ik uiteindelijk kiezen tussen 3 aanbiedingen op hetzelfde ogenblik (aannemen van iemand die 1 jaar zonder werk zat = premie voor het bedrijf).
Hopelijk vind je snel iets!

Gepost door: lavender faery | 26-01-06

weer maar eens een bewijs dat topsport niet gezond is :s

Gepost door: Anne | 26-01-06

ja soms moet ge tegen het wachten kunnen. ik heb tegenwoordig ook de "eer" om mensen op de hoogte te brengen van het verloop van hun sollicitaties. Iedereen krijgt antwoord, maar soms pas twee maanden nadat ze hun brief gestuurd hebben. Dat komt omdat het intern allemaal nogal durft aanslepen. Nu ook, de brieven liggen klaar, maar moeten nog officieel ondertekend worden, maar het is niet evident om de baas vast te krijgen en soms heeft hij ook gewoon geen goesting om dat te doen.

Maar ge zult nog wel eens de goeie job tegenkomen.

Gepost door: fILLE | 27-01-06

Eigenlijk ben ik een grotere van van Justine dan van Kim... Maar 'k vond het behoorlijk laf van Justine dat ze opgaf in de finale. Dat ze dan gewoon die match afmaakte, en met op een opgeheven hoofd verloor... Ahja, volgende keer beter voro allebei!

Gepost door: Norah | 31-01-06

De commentaren zijn gesloten.