03-02-06

 

Na een woelige oudejaarsnacht, begon het nieuwe jaar met de woorden: ik denk dat ik je dit jaar nog liever ga zien dan het vorige. Wel voor sommigen klinkt dat misschien wel ietwat te zemerig, maar dat waren de woorden die ik juist op dat moment nodig had. We hadden oudejaarsnacht doorgebracht met enkele vrienden van mijn vriend en zijn ex zat daar toevallig ook tussen. Vooraf had ze hem gewaarschuwd dat hij zijn manieren moest houden en geen opmerkingen maken over haar nieuwe vriend. Wel was dat even de omgekeerde wereld. Zij kon haar grote bek niet houden en kon het niet laten om een beetje te stoken tussen ons. Waar ze waarschijnlijk niet op gerekend had, was dat wij een eerlijke relatie hebben en er geen probleem hebben om over verloren liefdes te babbelen. Je zag haar denken jullie zijn nog zo pril. Maar we waren toen al 8 maand samen en tegen die tijd begin je elkaar toch een beetje te kennen dacht ik zo. Tja ik kookte van woede, maar ik weigerde mijn mond open te doen waar nog 8 andere mensen bij zaten, die er het plezier helemaal van inzagen. Later vonden er nog mensen plezier in om mijn relatie af te kraken, maar waar halen ze dat allemaal vandaan. Zo van:" jij hebt toch helemaal geen relatie?" Terwijl wij niet mensen zijn die onze relatie bespreken met de eerste beste bierbuik vant café. En oordeel maar voort over iedereen zijn leven, zodat je niet naar je eigen zielige leven moet kijken. Dat was mijn besluit van die avond, soms met een krop in de keel naar al die commentaren luisteren, dat jaloezie blijkbaar een grote rol speelt in iemand zijn leven, maar god, hoe kun je je daar nu mee bezighouden?

 

Waarom ik jullie dit nu allemaal wel vertel? Wel ik heb een maand later nog altijd een fantastische relatie en geniet er nog elke dag van. En dat wou ik even in sommige mensen hun gezicht gooien. Eigenlijk al meer dan een maand, maar was het even uit het oog verloren!

 

Verder wens ik jullie een allerfijn weekend toe!

15:34 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

geniet maar met volle teugen van die relatie... Fijn weekend :)

Gepost door: Anne | 03-02-06

houden zo een goeie relatie is plezant :-)

Gepost door: fILLE | 04-02-06

en ik, ik ben superblij voor jou. Echt, je kon het niet beter getroffen hebben. It's the one.! xxx

Gepost door: as | 04-02-06

wie weet wie weet was jij niet diegene die dat allemaal dacht , en was je ook de enige . als ik dit hier allemaal lees , heb ik zo de indruk dat je zelf nogal twijfels hebt over je eigen relatie . mischien eens eerst in eigen borst kijken , alvorens anderen te beschuldigen !

Gepost door: tja | 06-02-06

wij zijn op zoek naar mensen met leuke verhalen over liefde en vriendschap voor het vakantieprogramma 1000 zonnen en garnalen. Je kan mij altijd contacteren op 0477/28.99.94 voor meer info.
Groetjes,
Inge Becks
Journaliste één

Gepost door: inge becks | 14-05-07

De commentaren zijn gesloten.