18-04-06

lente

 De eerste lentezon is eindelijk gearriveerd en het geeft me meteen een gans andere gemoedstoestand, ongelofelijk wat dat wezen toch met ons kan doen. Ben er meteen ingevlogen op mijn recupedag: mijn autootje al gewassen onder een stralende zon. Straks waarschijnlijk nog een zonnebankje, want ganse dagen achter glas op een burootje daar krijg je natuurlijk geen kleurtje van.

Op het werk gaat het kalmpjes aan, want paasvakantie is gepasseerd, en voor de grote vakantie is er al véél volboekt, alleen nog speciale gevallekes aan de telefoon eigenlijk!

De ramp van ons werk zit er nog altijd, vorige week was hij een ganse week ziek en geen mens wist wat hij had. Er zijn maandag spionnen ingeschakeld op het werk om te checken of hij niet kwam opdagen op een vrije dag, want gisteren was natuurlijk voor velen een niet werkende dag! Maar na een weekje non-actief te zijn, was hij het misschien wel vergeten! Op het werk kregen we een zakje van de paasklok, en er waren al insinuaties om het zakje te stelen! Mij niet gezien natuurlijk!!!

Vier daagjes werken deze week, zaterdag inclusief, dan fuifje van de jeugdbeweging, en zondag heb ik iets speciaals te vieren, alleen jammer dat die dag dan zo kort zal zijn want als je maar om 6u in je bed kruipt, blijft er natuurlijk niet veel van over! En jullie mogen gissen naar wat ik speciaal te vieren heb! Ik hang het lekker niet aan jullie neus!

Zalig pasen iedereen! En een moge het weer een zonnetje van jullie allen maken!

11:23 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

een relatieverjaardag :))

Gepost door: Anne | 18-04-06

Groot gelijk ! Je moet niet alles aan onze neus hangen, nog veel plezier en tot blogs.

Gepost door: stropke | 18-04-06

:) ik weet 't want tis eind april =)
ik weet dat nog goed hoor lobke
ma kgaat ier nie zegn ;)
amuseert u zondag en MISSCHIEN tot zaterdag é kga mss ook gaan
adios x

Gepost door: katelijne | 20-04-06

°°° Eén jaar samen?
Alleszins een mooi feest morgen!


Groetjes

Gepost door: emiel | 22-04-06

De commentaren zijn gesloten.