19-05-06

heads op KATE

 Na het bekijken van eurovisie gisteren, weliswaar in zappende momenten moet ik toegeven, dat we volgend jaar toch beter thuisblijven! Al mogen we trots zijn deze keer, ze heeft het goed gedaan, al vond je het nummer nu slecht of goed, met waardigheid heeft ze het alleszins gedaan. Als je ziet, wat daar allemaal rondloopt: een echte freakshow is het geworden met onechte mensen met lichamen die de perfecte bereiken! En dat lied van Lithouwen met We are the winners of the eurovision. Goedkoper kan niet, maar het blijft wel in mijn kop zitten!

 

 Deze schone meneer zal ook een tijdje niet meer te zien zijn op het scherm, lost afgebroken, enkele aflevering voor het einde van de 2e reeks, en dan moeten we nog tot september wachten op die enkele afleveringen, terwijl ze in amerika al op de buis zijn geweest!

De echte hel is losgebarsten! I'm completly LOST!!!

 

 

 

 

 

13:45 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hmmm ze heeft het mss met haar waardigheid gebracht... Allé ja, dan bedoel ik met alle waardigheid die ze heeft, en dat is niet veel...Ja, sorry dat ik zo negatief ben, maar toen ze haar kozen, wist ik dat ze zou falen... Er is weer vreed veel spel gemaakt voor niets, en haren promo-tour was op kosten van ons belastingen... Verdikke, is dat Vlaanderen? Ze hebben nog niet eens smaak, en kiezen degene uit met de minste smaak van al... Nu ja, het is al langer bewezen dat Vlaanderen niet goed bezig is!Maar om goed te eindigen, 't is beter dat België zaterdag niet meedoet. De afgang zo des te groter zijn... ;o)

Gepost door: Anne | 19-05-06

:( Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat Kate niet mijn favoriet was op de preselecties. Maar eerlijk is eerlijk, ze heeft alles gegeven en alles gedaan wat ze kon doen om van haar eurovisieavontuur een succes te maken. De act gisteren was dan gisteren ook ijzersterk. Maar ja het hele gebeuren heeft dan ook niets meer te maken met mooie songs en sterke prestaties. Belgie zal nooit nog in de finale geraken hoe goed en sterk de inzendingen ook zijn. We zijn te klein om te winnen van het 'Oostblok'. We laten beter de eer aan ons zelf en trekken ons terug uit het ganse eurovisiecircus.

Gepost door: jinx | 19-05-06

:-) kvind het erg voor haar... echt erg... ze heeft echt haar best gedaan mja wat is eurosong ... wat is europa nog? of wat blijft er nog van over?

Jammer!

fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 19-05-06

Ah We kunnen maar blijven proberen... Nooit opgeven is de boodschap

Gepost door: Norah | 28-05-06

De commentaren zijn gesloten.