19-05-06

helloooooooooo

Lang geleden blijkbaar dat ik nog iets postte, excuses zoek ik al niet meer. Maar ik heb nog altijd geen internet in de hut en we hebben ook nog niets anders gevonden om te gaan wonen.

Tijd om iets te zoeken hebben we ook niet echt gehad, een werkmens die heeft echt voor niets geen tijd meer. Vandaag een dagje thuis want ik moet morgen werken!

De knul waar ik jullie over vertelde heeft 3 weken geleden zijn ontslag gekregen! Zonder boe of ba is hij dan ook opgestapt. Deze week is één van de collega's hem tegen het lijf gelopen, en hij mag als host naar een buitenlandse bestemming bij jetair, in Tunesïe, als ik het goed voor heb! Wel daar ga ik het komende jaar alleszins niet op vakantie!

 

Mijn pé is vorige week naart ziekenhuis gevoerd, hij was gevallen, niet veel ergs, maar op het eerste moment schrik je toch! Zijn duim gebroken en een brok van zijn kop, maar zijn gemoed was nog als de beste vorig weekend!

Maar doordat hij niet meer goed kan gaan, dringt een serviceflat zich op. Ik ben er nooit voorstander van geweest, maar beter wordt het alleszins niet, en trappen mag hij niet meer doen!

Gelukkig is er meme nog maar die moet nu dubbel zoveel werk doen in hun huis, dat het voor haar ook wat zwaar wordt!

Benieuwd wat de toekomst daar brengt, binnen 2 weken wordt hij 81 en ik hoop alleszins dat hij nog jaren is ons gezelschap mag vertoeven!

 

Allé duimen dus maar dat ik binnenkort mijn huurdroomhuis tegenkom en dat ik hier weer de tijd vindt om mijn hart te luchten!!

Een prettig rainy weekend toegewenst allemaal!!!

13:37 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.