26-06-06

crash

Ik heb het gekunnen, het heeft niet lang geduurd, maar na zo'n goeie 3 maanden heeft mijn auto al zijn 1e deukje!

Dinsdag moest ik om 10u beginnen met werken, ik al een beetje aan de late kant, om 10u25 vertrokken(om net op tijd in oostende te geraken). Bij de afslag in Brugge moet ik normaalgezien rechtdoor. Ik doe die baan nu al 4 maand, maar opeens zag ik een bord oostende naar rechts(allé dat dacht ik toch).

Stom als ik ben ik rijd de afslag naar gent op! Nog geen meter verder besef ik al dat ik de verkeerde baan op zit. Terugkeren kan natuurlijk niet, dus ik doorgereden naar de autostrade naar gent, 1e afslag in oostkamp ben ik er af gereden. Maar nergens een plakkaat te zien, hoe je weer op autostrade geraakt om naar oostende te gaan. Ik dus naar links, een beetje verderop zie ik zo'n groot plakkaat in de lucht maar aan de andere kant van de baan, dus ik kijk schuin achterom en tuurlijk het was de andere kant op. Ik een schone draai genomen en hup terug de autostrade op.

Toegekomen in Oostende op de parking van mijn werk,(waar als ik wat later moet beginnen altijd plaats te kort is) ik op zoek naar een plaatsje. Zie ik daar een plaatsje maar ik moest er van rechts inrijden(wat ik al helemaal niet gewend ben), helemaal onder de stress, want ik vreesde dat ik te laat ging zijn, rijd ik toch wel pardoes tegen die muur zeker, een volgens mij voldoende brok van mijn auto, en hupla mijn dag kon beginnen. En puntje bij paaltje ik had dan nog 3 min over!

12:19 Gepost door lob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) Allez dat noemen ze ook wel een geluk bij een ongeluk hé :-S

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 30-06-06

aj aj jammer, maar zolang het enkel blikschade is... :)

Gepost door: Norah | 02-07-06

lol hihi

Gepost door: as | 16-07-06

De commentaren zijn gesloten.