30-08-06

back

helloo,

wat is een tijd geleden dat ik hier nog eens iets postte. De tijd ontbreekt me, nog altijd geen internet in ons appartement, een huisje zit er voor binnenkort ook nog niet in. Dat is een beetje op de lange baan geschoven, want we zitten nu met het dilemma huren of kopen. Het wordt waarschijnlijk het laatste dus gaan we eerst nog een beetje sparen en nog eventjes in onze hut blijven wonen. Benieuwd wat de toekomst brengt.

Verder heb ik de laatste weken veel in het ziekenhuis doorgebracht met 2 mensen die serieuze operaties hebben ondergaan. Soit, ze zijn allebei aan de beterhand wat een ganse opluchting is.

Ik heb genoten van de zomer, zonder verlof,  maar in oktober gaan we een weekendje weg, dus dat maakt al wat goed. En volgend jaar geniet ik dan dubbel natuurlijk.

Ik hoop binnenkort hier wat meer tijd te hebben, want dat rennen van hier naar daar werkt soms vermoeiend. Dit weekend, (ik hou mijn hart vast) heb ik een vrij weekend en niets speciaals gepland, behalve een barbecue zaterdagavond en ik moet ook nog op zoek naar kleren voor een trouwpartij die binnen 2 weken plaatsvindt. En dat wordt weer een zware zoektocht mezelf kennende.

Allé hou jullie allemaal goed en hopelijk tot héél binnenkort.

09:26 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

aaaa zwijg me van kleren zoeken voor een trouw....

Gepost door: soet | 31-08-06

De commentaren zijn gesloten.