07-09-06

ww

hello,

wel de kleren voor de trouw heb ik nog niet gevonden! HELP! Vorige zaterdag op zoek gegaan en help weinig schoons te vinden en als ik dan iets vind, dan hebben ze mijn maat niet. Help ik word helemaal te dik.

Weightwatchers is een serieuze overwegen aan het worden. Puntjes tellen. Vandaag zit ik aan 2 punten. Wel mijn middagmaal nog niet genomen, maar o wat wordt dat moeilijk!

Iemand tips hoeveel punten je per dag mag verbruiken als je zo'n 7 kilo te zwaar bent? Voorlopig is dat mijn streefgewicht, nadat ik vorig jaar na mijn amandelen 7 kilo verlicht was en me wel goed voelde zo in mijn vel. En dan vind ik misschien ook héél wat makkelijker kleren want nu is het o zo'n ramp!

Ik heb wel al een hele lijst maar wat receptjes doen wonderen en ik heb al héél het net afgezocht, maar ik wil wat concrete informatie!

Ik hou jullie op de hoogte hoe mijn zoektocht verloopt!

 

 

 

12:12 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) je moet gewoon zorgen dat je niet meer dan 20 punten per dag hebt. Je slankt vanzelf af... je moet gewoon evenwichtig eten hebben, dan gaat het van zelf, véél water drinken en vééél fruit eten van 0 punten

Gepost door: Ourlipsaresealed | 08-09-06

Oh nee ik moet ook nog touwklerenshoppen maar ik heb daar geen zin in en geen tijd voor. Ik heb wel nog een dikke maand... enfin, we zien wel!

Gepost door: Llleennn | 17-09-06

tips kleren voor een trouw ik ben er dezer dagen een specialist in geworden.
Voor meer suitekleren naar de leye in Roeselare. Voor een wat ouder publiek Caroline Biss ook in Roeselare. Als je gewoon naar een drink moet kun je gerust iets vinden in de We, wil je iets uniekers, tjool dan gewoon wat rond in Gent, ik ben er geweest en alles gevonden: schoentjes, kousen, kleedje, truitje (allemaal in een andere winkel, maar ge zout peizen dat het een tenu'tje is!). Trouwens een leuke tip voor casual clothes: A-mode in Aartijke (mexx, esprit, St Oliver, leuk en niet duur!) Ge moet maar vragen é, ik geef gratis winkel tips! hihih

Gepost door: soet | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.