29-09-06

 

hellooo

 

Een bloes voor de trouw heb ik de zaterdag zelf nog gevonden. Had geen zin om er nog veel tijd in te steken dus heb het eerste gereedste uit de rekken genomen die wèl paste.

 

Ik had al mijn kleren aan 18h50, het is 5 minuten rijden, ik moest er om 19h zijn.

Ik wil mijn jasje aandoen, ik trek mijn bloes recht, wil nog een knoop dichtdoen van die bloes en pardoes die knoop valt eraf.

Groot drama natuurlijk wat het was juist aan mijn decolleté. Dus die blies viel open met een bh in het zicht. Nog groter drama ik heb geen naald en draad in huis. En ik had ook de tijd niet meer om nog vlug tot schoonma te rijden om er één te halen.

Aiai, dus vlug mijn hersenen in route gestoken: een wit topje onder mijn bloes aangedaan zodat als de bloes openviel dan je het topje zag en niet mijn bh.

Oef eerste hindernis had ik al overwonnen, man dat moest mij weer juist overkomen.

Op de trouw was het één en al chique bedoening niet echt mijn ding. Maar ik was al blij dat ik moeite gedaan had om een geklede broek en vest te halen, wat niet echt kon gezegd worden van sommigen die in een jaquette( of pul met rits, om het mooier te zeggen) kwamen opdraven.

Een leuk feestje was het wel, en het eten was ongelofelijk lekker met een njammie dessertbuffet, ongetwijfeld dé reden om naar een trouwfeest te gaan.

 

09:23 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) goed dat het eten lekker was hé ... ondanks de paniekaanval ;-) en slimme hersentjes!
groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 29-09-06

Lobke, Dan toch nog op tijd klaargeraakt!
Oef...

Groetjes

Gepost door: emiel | 01-10-06

De commentaren zijn gesloten.