11-12-06

Lost

Ik moet toegeven alweer een hele tijd geleden. Nog altijd geen internet en voorlopig nog geen zicht op een andere woonst, nog altijd dezelfde job. En god wat mis ik het om af en toe nog iets neer te pennen?

Dit was de ideale uitlaatklep om toch nog iets 'creatiefs' te doen. Gewoon mijn gedachten neerschrijven en het schrijven op zich alleen al. Het komt er allemaal zo vloeiend uit, zonder er bij na te denken.

Mocht ik thuis internet hebben zou alles natuurlijk veel vlotter verlopen. Maar thuiskomend, en al ganse dag op een scherm gekeken en gebabbeld aan de telefoon, heb ik er meestal geen zin in.

Het vooruitzicht op een huis wordt nog maar eventjes op de lange baan geschoven, door omstandigheden weliswaar. Maar ik woon er nu een jaar(een jaar samewonen yiehoe) en het bevalt me almaar beter. Het samenwonen dan. Een appartement is nog altijd niet mijn ding, vrijdag nog eens gaan kwijlen naar puppies(wat toch mijn eerstvolgende grote aankoop zou moeten zijn!)

Het werk, daar wil ik niet alteveel over kwijt: een echt kiekenkot op dit moment. En congés komen ook op de helling te staan, dan is het helemaal genoeg geweest voor mij. Dus ik ga weer rustig, maar toch wel actief uitkijken naar een andere job, nu al 10 maand tewerkgesteld, dus mijn cv zou er toch al iets beter moeten uitzien!

Hopelijk tot héél binnenkort, ik doe mijn best!

13:03 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lobke, Is er ondertussen al beter nieuws?


Groetjes

Gepost door: emiel | 21-01-07

De commentaren zijn gesloten.