03-02-07

HAPPY NEWYEAR!!!

Gelukkig nieuwjaar!

Natuurlijk weer hopeloos te laat. Mijn goeie voornemens slinken met de minuut. Ik ga geen loze beloften meer doen, want die kan ik blijkbaar toch niet nakomen!

 

De voorbije maanden is met ups en downs verlopen. Mijn grootouders zitten op een zinkend schip. Ziekenhuis in, terug thuis, ziekenhuis in, terug thuis, ziekenhuis is naar verzorgingstehuis overgebracht, nu enkele weken in het rusthuis en al terug int ziekenhuis beland en nu terug rusthuis. Ik vraag me af waar ze morgen zullen zijn.

Mensen worden almaar ouder, maar het is ook nog de manier waarop, het is een eindeloze strijd met jezelf en je lichaam. En de aftakeling is niet tegen te houden. Ik twijfel wel of ik er een oud lichaam wil op nahouden als ik dat zo allemaal zie, het is geen pretje en het is gaat elke week bergafwaarts, maar ik ben ongelofelijk blij dat ik nog 1 koppel grootouders heb.Op mijn 23e is dat niet voor iedereen een overbodige luxe.

 

Onze droom voor een huisje is weeral op de lange baan geschoven, we hadden mooie vooruitzichten, maar de ballon is gesprongen en de zoveelste klap in ons gezicht. Maar we hebben een avondje de onozelaar uitgehangen en besloten dat geluk in de liefde, ongeluk is in alles wat de rest wat in ons leven omgaat(of toch héél veel punten). Onze tijd komt nog wel, denk ik dan, althans dat hoop ik alvast. Beide voeten terug op de grond wat een toekomstig huis betreft, maar met onze hoofden nog volop in de wolken.

 

Ciao!

15:03 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

beter laat dan nooit! Ik ben blij dat je nog iets post! Een gelukkig nieuwjaar zou ik zo zeggen!
Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 08-02-07

De commentaren zijn gesloten.