22-03-07

Hallo hallo micro

Helloooooooooooooooooooooooooooooooo,

 

Weeral long time niets geschreven, ai ai ai, niet goed van mij. Nieuw van voorbije 2 maand in een notendop

 

1. Ik ben aan weightwatchering begonnen, haha, jaja begin maar al te lachen. Ik ga niet naar de cursus of zo hoor, dat is me iets van het goeie teveel. Ik heb een pakketje besteld hoe je het moet doen enzo. Nu al bijna anderhalve maand bezig en exact 3,6 kg afgevallen. Holala, daar verschiet mijn omgeving vooral van, dat ik het al zo lang volhoud, hier en daar een keer een beetje gezondigd(frietjes) maar het is me niet slecht bevallen want ik ben nog geen enkele keer terug bijgekomen. Dus duimen en blijven volhouden.

 

2. We gaan dan toch verhuizen, niet kopen, dat zit er jammergenoeg niet in. Maar we verhuizen naar Lichtervelde, we gaan een huisje opknappen, nieuw laagje verf, nieuw tapijt en het zal er als nieuw uitzien. Het is een tijdelijke oplossing voor een jaar of 2/3/4/5? Maar nu hebben we alleszins een hofje, kunnen we een barbecuetje doen deze zomer en zonnebaden. Wat een schone vooruitzichten!!!!!!!

 

3. Euh, de jobhunt? Een ramp é, een diploma van journalistiek is een ware vloek om een gewone job te vinden. Soit, op mijn huidige job gaat het up en down, goeie dagen, slechte dagen en op de slechte natuurlijk kan je niet wachten tot je iets nieuws hebt. Maar wanhopen doe ik niet, als ze me niet willen, dan weten ze niet wat ze missen(als werkkracht dan é)

 

No promises meer, tot de volgende!!!

19:21 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |