13-04-07

Splash

Hello, vorige week donderdag ben ik op studiereis geweest naar Benidorm. Halleluja zeggen ze dan! De plaats in de ganse wereld waar ik niet zelf voor zou kiezen, het Blankenberge van het zuiden. Maar als je daar voor je werk 1 nachtje naartoe mag, dan laat je dat toch niet links liggen.

De clichés moet ik helaas bevestigen, hoewel het weer druilerig was, sprong die blauwe pruik of was het echt haar meteen in het oog. Ik vrees dat het echt haar was. Bij één van de hotelbezoeken rond een uur of 18, komen we terecht in een danszaaltje en raar maar waar het zit er vol ouwe rakkers, die met hun walsen de dansvloer onveilig maken. En het cliché van de kledingdracht kan ik jammergenoeg nog minder ontkennen. Hilarische hawaihemden, paarse broeken, witte kousen, de fashionpolice zou er zijn werk aan hebben!

Genoten van de trip en van het lekkere eten en het luxehotel, maar one you go Benidorm, you never go back! Allé in mijn geval toch niet, Belgen en Hollanders allom, van een vreemde cultuur dus absoluut geen sprake.

 

De volgende maandagmorgen rijd ik naar mijn werk in Oostende, aan het Kennedyrondput zie ik dat een collega achter mij zit(weliswaar in haar niet-normale auto) Ik rijd naar de haaientanden op, rem voor een aanvliegende wagen, zet terug aan, het rondpunt op en BOEM ik vlieg vooruit(met gordel). Jeezzuuuus wat was dat? Heeft zij nu in mijn gat gereden? De waarheid slaat me direct om de oren, een beetje verdwaasd, door het maandagmorgen gevoel. Tja er is niet veel aan die wagen denk ik dan. Mijn nek voelt een beetje stram aan, maar dat gaat wel over. We komen aan op het werk, een beetje trillend nog en een beetje giecheld, niet goed beseffend wat een dure grap dit wel zal zijn. De achterbumper is gekraakt, hoewel dat niet te zien is natuurlijk en ik al zoveel van auto's ken. Ik bel mijn collega, ze zit bij de dokter, haar nek zit vast en haar pols doet zeer.

Verdict 3 weken rust, eerst maar 1 week, maar die werd snel 3 weken. Het zal jammergenoeg geen goedkope maandagmorgenblues opleveren. Het verdict dat moet nog in mijn bus vallen.

 

Verder wens ik jullie een prettig weekend, geniet van de stralende zon en watch your back!

Tot de volgende

17:02 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.