14-06-08

verrassing

Wel wel, blijkbaar al meer dan een jaar geleden dat ik hier nog eens passeerde.

Het zou nog minder kunnen worden in de toekomst, want mijn laptop is op magischer wijze uit mijn huis verdwenen, zonder sporen van inbraak.

Vorige week opgemerkt toen ik mijn mp3 wou opladen, dat mijn laptop nergens te vinden was. Ik moet bekennen hij wordt nog zelden gebruikt, en meestal staat hij op mijn livingtafel of in mijn kast.

Het idee dat ik niet weet wanneer dat gebeurd is en hoe die 'ezels' zijn binnengeraakt, spookt door mijn gedachten.

Als de dief dit mag lezen, weet dan gewoon dat die laptop betaald is met mijn duurverdiende centen als student waarvoor ik weekends en vakanties gewerkt heb. Je bent bedankt om mijn geloof in deze wereld er niet op te verbeteren. En daarenboven was hij 5 jaar oud en staan er persoonlijke gegevens op, die eigenlijk voor niemand voortbestemd zijn. Ik hoop dat als je de volgende keer zo'n stunt uithaalt, dat je betrapt wordt en toch minstens een flinke boet aan je been hebt. Meer moet ik niet verwachten, want in dit land zitten de gevangenissen al propvol, maar een geldboete kan je misschien nog wat pijn doen. Hopelijk wel geen aanzet om nog meer van deze stunten uit te halen.

 Zo zie je maar, nog altijd véél belevenissen in mijn leven, ik wou dat ik er meer tijd voor vond om die hier uit te spuwen.

15:11 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.