04-02-10

tijd?

hoi bloggers,

heb net deze er terug bijgenomen en me erover verbaasd hoeveel ik wel schreef. En daarbij tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk te weinig schrijf. Vroeger genoot ik er van en vloeide het gewoon uit de handen en het hoofd, maar nu ... tijd? Waar gaat die in godsnaam naartoe als je een 9 to 5 job hebt? Je komt thuis je moet nog je potje koken, je wil nog een halfuurtje sporten, je wil nog wat quality time en je wil toch ook nog een uurtje op je gemak in de zetel liggen, zodat je de hectische dag toch nog wat van je af kunt schudden.

En dan zijn er nog geen kinderen? Soms vraag ik me af hoe iedereen dat toch allemaal klaar speelt? Werken, koken, kuisen, strijken, sporten en je hoofd leegmaken?  En hoe moet je dat dan doen als je een babytje hebt?

We beginnen met de baby omdat het kind zijn daar begint. Ik weet het soms gewoon niet, Vlaanderen loopt vol met voltijds werkende moeders en die kunnen het allemaal bolwerken. Mijn hoofd zit soms vol zonder een moeder te zijn.

Ik dacht dat tiener/student zijn het einde was van de levensvragen/dilemma's, maar dat is het duidelijk niet. Andere vragen smijten zich voor je voeten en zeker niet minder gevaarlijk om een antwoord op te vinden.

23:25 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.