23-02-10

soap

Hoe leg je iemand uit dat ze volledig verkeerd bezig zijn? Hoe zeg je iemand dat zijn waarheid compleet naast de waarheid ligt? Hoe vertel je iemand dat 'het' alle realiteitszin verloren heeft? Hoe schud je iemand door elkaar in de hoop dat ze wakker worden? Hoe breng je het iemand aan zijn verstand dat alles kapot is, en dat 'het' daar verantwoordelijk voor is? Hoe ...?

Deze vragen stromen al zo'n 9 maand door mijn hoofd. En geen uitweg te vinden, niemand die 'het' met zijn voeten op de grond kan brengen, velen hebben geprobeerd, niemand is erin geslaagd.

De soap blijft maar duren, ouders, kinderen, broers, zussen en ex-partners worden gekwetst en het besef komt maar niet. Nu al zo'n 9 maanden aan een stuk. Gevoelens worden van links naar rechts gerukt, en diegene die het zou moeten raken, begrijpt alle heisa errrond niet. Iedereen in de steek laten is toch de normaalste zaak van de wereld, niet? De mensen die je eens zou belangrijk achtte, kunnen je gestolen worden. Iedereen blijft erover leuteren, want het doet pijn, en pijn verandert in kwaad, kwaad in agressie en dan... Nooit van gezinsdrama's gehoord?

En ik... ik zit middenin deze soap, die de laatste maanden alsmaar meer dramatische wendingen neemt.

wordt vervolgd...

19:01 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.