26-04-10

bridezilla

hoi,

op 3 september gaan de boyfriend en ik trouwen. De boyfriend zag trouwen hélemaal zitten, ik iets minder omwille van al het gedoe die er rondhangt. De liefde is er helemaal hoor, anders had ik geen ja gezegd. Maar de tralala die daarom te doen is. We hebben altijd gezegd een bescheiden feestje te houden. Enkel familie en dichte vrienden. We hadden al beslist om 's middags een etentje te doen met de familie en enkele uitverkoren die héél belangrijk zijn voor ons. En dan 's avonds een kleine receptie. Daarmee bedoel ik de weinige vrienden die echt iets voor je betekenen. Want iedereen kent een hoop mensen, maar om ze allemaal uit te nodigen op je trouw heb je een fortuin nodig, ook al ik het "maar" een receptie.

Duizenden vragen worden gesteld als je nog maar net de beslissing hebt genomen. Je zit in een roes en wil hier dan ook even van genieten, maar dat is dan buiten al die stresskonijnen gerekend. Ze bedoelen  het allemaal opperbest natuurlijk, maar ik krijg er de kriebels van.

2 eigenwijze mensen willen trouwen op hun manier (enkel wet) en daar ABSOLUUT geen gedoe van maken, maar ho het is al te laat. De boyfriend en ik doe niet aan 'MOETEN'. Enkel moeten werken om ons brood te verdienen.

We doen niet aan: 1. Je schuldig voelen omdat je sommigen niet uitnodigt. 2. Kleren op elkaar afstemmen 3. een kostuum kopen 4. huwelijketiquette ( niet in mijn woordenboek terug te vinden)

Een bride to be die geen zin had om er iets groots van te maken, kan elk moment in een bridezilla veranderen. Enkel alleen omdat die duizenden vragen me gek maken.

De feestzaal ligt al vast, er zal drank en eten zijn. Binnenkort start de zoektocht naar een kleed en daar ligt voor mij de grootste uitdaging. Al de rest kan me gestolen worden. So please chill, it's not a big deal-just our wedding.

 

17:59 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.