16-05-10

bridezilla part 2

Wel, de euforie van het vinden van een zaal werd een domper toen we er een bezoekje brachten.

Vergane glorie en een muf kot, zo kan ik het kort samenvatten. Was ons dat een teleurstelling zeg. Man, het kan bij ons ook nooit van een leien dakje lopen. Ik mag er niet aan denken als je vrienden en collega's daar aankomen dat er een muffe geur hangt. De rest van je leven denk je terug aan die 'mooiste dag van je leven': het was leutig, jammer van de stank. Gedoemd om te mislukken denk ik dan.

Dus na de teleurstelling kwam de zoektocht. Wie zegt dat je een jaar op voorhand je zaal moeten reserveren. Dikke bulshit dus. Wij trouwen op een vrijdag en nog genoeg zalen te vinden blijkbaar.

Wel de zaal hebben we gevonden. Modern, frisse geur en beetje duurder maar als je kwaliteit wil moet je er voor betalen in dit geval.

Verder hebben zigeuners, schlagerzangers de revue van de ideetjes gepasseerd. En alles werd wijselijk afgewezen.

Pfff een mens zou er stress van krijgen. Voltijds gaan werken en dan de zeuring: Heb je dit? Heb je dat? Dat mag je zeker niet vergeten hoor en ...

Och heb er al schoon genoeg van. Ondertussen heb ik wel al een outfit en een zaal gevonden. Nu enkel nog de ringen en we zijn eruit. Dan kan ik 3 maand relaxen, maar wel nog de stress van de omstanders ondergaan...

Laat ons duimen dat de komende maanden voorbij vliegen...

 

 

18:30 Gepost door lob in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |